Versterk ons bekroonde team als Chef de Partie op een unieke werkplek!
Bij Landgoed Groenendaal kun jij jouw culinaire hart volledig uiten. Samen met een energiek team werk je aan hoogwaardige gerechten zoals oesters, kreeft en wild. Ook krijg je de ruimte om je eigen unieke draai te geven aan klassieke gerechten, verrijkt met Mediterrane en Aziatische invloeden.
Of je nu aan de slag gaat aan de warme kant of jezelf wilt ontwikkelen in andere aspecten van de keuken, je hebt de volledige verantwoordelijkheid over jouw kant. Je draagt bij aan het culinaire succes van het team. Hierbij streef je naar het behalen van hogere erkenningspunten zoals een Bib Gourmand en meer Gault Millau-punten. Je werkt op een historische locatie, maar in een ruime en moderne keuken.
Er ligt voor jou een uitstekend salaris en een jaarcontract klaar. Jouw werkweek is nooit hetzelfde, omdat we zowel à la carte serveren als verschillende evenementen organiseren zoals bruiloften en zakelijke bijeenkomsten.
Klaar om ons restaurant naar een hoger niveau te tillen? Druk op de ‘Vertel mij meer’ knop of stuur Hein een berichtje.