
Til samen met je collega's het restaurant tot een hoger niveau als Zelfstandig werkende kok bij Zuiderzoet!
Wat neem je mee?
- Een diploma MBO Koksopleiding heb je al op zak
- Werken in het weekend en op feestdagen is voor jou geen probleem
- Een goede grap kun je wel waarderen, je hebt dan ook humor
- Een nette en schone werkomgeving vind jij ook belangrijk
- Twee jaar werkervaring als Kok heb je zeker
- Kwaliteit, service en tevreden klanten zijn voor net zo belangrijk
Met jouw bereidingswijze weet je gasten te verleiden
Samen met jouw collega’s bereidt je gerechten van de menukaart en zorg je voor een uitstekende presentatie. Je zorgt dat je werkt met de juiste ingrediënten en verse producten.
Er wordt gewerkt in een schone en professionele keuken en jij zorgt er mede voor dat dit ook zo blijft. Samen met de collega’s draag je zorg voor een mooie culinaire smaakbeleving.
Werken in de horeca is niet voor iedereen weggelegd en jij weet nou net dat extra stapje te doen. Je houdt van je vak en weet van aanpakken.
Als jij je verder wil ontwikkelen en het fantastisch vindt om gasten te verrassen met mooie en goede gerechten, dan zien wij jou graag in onze keuken. De enige beperking, dat ben je zelf. 😉
Dit wordt jouw dag
9:00 | Je drinkt een kop koffie met collega's en neemt de planning door. |
11:00 | Je bent volop bezig met de voorbereiding voor de lunch. |
12:00 | De gasten komen binnen en je werkt aan de lunchgerechten. |
14:00 | Snel de keuken op orde brengen en starten met de voorbereiding voor het diner. |
16:00 | Even eten en als het kan gezamenlijk. |
16:30 - 20:30 | Het is spitsuur in de keuken, dus scherp zijn en een topprestatie leveren. |
20:30 | De keuken opruimen en schoonmaken. |
21:30 | Even een drankje met de collega’s en daarna lekker naar huis. |
Als Zelfstandig kok ontvang jij het volgende van Zuiderzoet;
- Je komt werken in een leuk en collegiaal team.
- Na gebleken geschiktheid een vast dienstverband.
- Een prima marktconform salaris. € 2.500 tot € 3.000 bpm + vakantiegeld en reiskostenvergoeding.
- Een mooi restaurant, waar zowel binnen als buiten gegeten kan worden.
- Daar wil je toch ook werken?
Als Zelfstandig werkende kok neem jij het volgende mee richting Zuiderzoet;
- Je werkt als Zelfstandig werkend Kok één of meerdere dagdelen per week.
- Bereidheid om in het weekend en op feestdagen te werken.
- Kwaliteit, service en tevredenheid is erg belangrijk en dat verwachten wij ook van jou.
- Je moet goed in teamverband kunnen functioneren.
- Je bent in het bezit van een afgeronde Koksopleiding MBO niveau 2 of Zelfstandig Werkend Kok MBO niveau 3.
- In het bezit van een auto.
Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Als je het formulier hieronder invult, of ons via de WhatsApp-knop een berichtje stuurt, nemen wij contact met je op.
Heb je nog vragen over deze functie? Geen probleem! Je kunt je vragen altijd stellen aan mij, Tijmen, door te klikken op de WhatsApp-knop!